+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

master 2008

Discutia: master 2008 din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): iata ca au inceput si cursurile si laboratoarele mult asteptate de la master. pana aici nimic nou, numai ca ...

master 2008

iata ca au inceput si cursurile si laboratoarele mult asteptate de la master. pana aici nimic nou, numai ca abia incep surprizele, cursurile nu sunt obligatorii dar daca nu vii nu treci, si cel mai minunat lucru este ca sunt puse total anapoda astfel ca daca mai si lucrezi si cum in marea majoritate a cabinetelor se lucreaza sambata si duminica iti este aproape imposibil sa onorezi laboaratoarele si cursurile. oare cei care au creeat acest minunat oraru nu au putut sa se gandeasca si la noi cei pe care '' ne numesc colegii lor'' ca ne va fi aproape imposibil sa ii onoram cu prezent sau au facut-o intentionat ca sa ne prinda si sa ne ia banii care sa fim sinceri nu sunt deloc putini, doar 4000 de lei pe an, chiar meritam asta, de ce oare, nu mai zic de felul in care ni se adreseaza, acum nu ca sufar de prea mult dar in primul rand suntem oameni si colegii lor dupa cum ne spun ei, si asta de parca nu ar fi destul nici cu masina nu mai ai voie sa te duci nu ca nu te-ar lasa dar nu ai unde sa o pui ca nu mai te lasa sa intri in facultate, doar cadrele au voie. la intrebarea umila si noi unde ne parcam masinile ni s-a raspuns in mod ironic- daca a-ti fi lucrat la rds unde a-ti fi parcat masinile? iar raspunsul nostru a fost in parcarea de la rds dar nimeni nu a auzit, in continuare bataia de joc este la ea acasa. nu stiu ce am sa fac dar cred ca am sa ma mut la spiru, nu ca as face cine stie ce altceva dar macar dau 1800 de lei si nu 4000 lei. astept si comentariile voastre
    mult succes
    traim in romania si asta ne ocupa tot timpul, poate schimbam ceva, in bine

2. .
    in ceea ce priveste partea cu masinile noastre eu propun sa blocam splaiul unirii si atunci cu siguranta se va face ceva. la fel s-a intamplat si cu cei de la bioterra, au blocat strada, au venit d ela politie primarie sau de unde or fi fost si au spus conducerii universitatii sa asigure locuri de parcare pt studenti. ESTE BATAIE DE JOC si daca stam sa disscutam aici nu o sa se ajunga nicaieri. Luni anuntam in facultate, marti blocam strada. simplu!

4. .
    desi este off topic master,apropo de faza cu masinile ,Hag,ce an esti?eu sunt anul 4(m.v.) si la mine in an se vorbeste de foarte mult timp despre asta cu blocatul strazilor staicovici si splai,dar nu stiu exact daca s-a discutat si cu ceilalti ani(nu sunt direct implicata pt ca nu circul cu masina).dc o faceti luati legatura cu mai multi ani ca sa iasa cat mai bine.bafta!

6. .
    eu sunt anul 3. si la noi s-a discutat. nici eu nu sunt fan masina dar uneori mai vin cu ea. mi se pare normal sa avem acest drept. sa vedem saptamana asta ce o fi.

8. .
    Asta cu parcarea este o mare porcarie a conducerii FMVB. Este inadmisibil sa nu permiti accesul studentilor cu masina in parcare . Stiu ca pe vremea mea se facuse la un moment dat o parcare ( aia de la anatomie) pentru studenti. Aveam si niste ecusoane cu nr masinii si S (student) ptr acces. S-au bagat o caruta de bani in barierele alea....se vand cartelele de acces cu 50 RON , dar nu stiu cine are acces la ele. Cei de la IDSA cum intra? Ei au voie sau nu?
    Oricum un punct in minus ptr dl. Predoi & Co.

10. .

minunatele cartele

la cartele au acces toate cadrele si cei de la idsa.
    cine imparte in stanga si dreapta la cadre cartele nu este nimeni alta decat dr ionascu, iar cu blocatul strazilor nu o vad prea curand pentru ca studentului la mv ii este frica de repercursiuni, sa vedem ce facem de acum incolo

12. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. tuberculinare bovine 2008
    De mohora ovidiu cristian in forumul Tratamente
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 25-03-08, 23:26

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare