AUUUU! Ma sui pe pereti daca mai vad in multe locuri subiecte pe tema asta.
Da ... puteti sa-i prindeti si sa-i sterilizati....pe cheltuiala voastra. Puteti sa-i luati acasa si sa dormiti cu ei in pat.....puteti sa-i calcati cu masina sau sa-i impuscati one-by-one. Puteti sa eutanasiati babele senile si domnisoarele de 50 ani care ii hranesc pe langa blocuri.... .
Toata lumea plange de mila cainilor....dar de celelalte animale chinuite de ce nu se vorbeste??? Aveti idee cati cai au fost abandonati toamna trecuta....si au trecut prin iarna (aia care au reusit....nu toti) .. pe cont propriu?? Ati vazut cati cai sunt schingiuti de proprietarii lor???
Aveti idee cate vaci au iesit din aceasta iarna doar piele si os...pentru ca nu a existat nutret???
Dar hai sa plangem de mila cateilor comunitari.
Parerea mea sincera este ca cea mai rapida, ieftina si sigura metoda de rezolvare a problemei cainilor comunitari este eutanasierea acestora.
In CSV-ul meu am castrat gratuit in aceasta primavara 10 catele...apartinand unor familii cu venituri modeste (sau lipsa) . Mai mult nu am putut sa fac. Voi in afara de a va pune intrebari si a va lamenta .... ati facut ceva???

LinkBack URL
About LinkBacks

Raspundeti cu citat
folosite in deschiderea unui adapost unde sa vina voluntari sa aibe grija de caini pisici soareci vaci cai sau cine stie ce alte animale....dar a sunat alarma de la ceas si m-am trezit..... lucrul asta e aproape imposibil...ar fi posibil daca intre noi astia mici (studenti) si astia mari (medici) ar exista motivatie si vointa....nu mai faceti caz din ce se intampla cu prietenii omului cand de fapt noi nu ne mobilizam sa facem ceva.