+ Raspundeti subiectului
1 la 10 din 10 m.

Practica de vara organizata 2009

Discutia: Practica de vara organizata 2009 din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Salutare, Uite un subiect interesant... Se contureaza, din ce in ce mai clar, organizarea practicii pentru studentii din anii ...

Practica de vara organizata 2009

Salutare,

Uite un subiect interesant...
    Se contureaza, din ce in ce mai clar, organizarea practicii pentru studentii din anii I, II si III la diverse ferme, DSV-uri si ce-au mai gasit organizatorii prin tara...

Prea multe detalii inca nu le stiu... dar poate mai stiti si voi...
    Deocamdata doar s-au facut liste pentru secretariat, cu studentii si domiciliile lor.
    Si centre confirmate de practica cica ar fi la Tulcea si Pitesti (sau Ploiesti, nu mai stiu exact).

Oricum... voi ce parere aveti despre practica asta obligatorie...
    E mai bine asa ? E mai rau ?

Mie unu imi surade ideea, doar ca ... mi-e cam greu sa ma duc in conditiile in care m-am angajat si n-am timp.
    Voi vedea...

Ziua buna tuturor,
    Orhan

2. .
    Eu cred ca e o chestie buna. Multi termina facultatea fara sa puna mana pe o vaca sau un cal si au senzatia ca mdicina veterinara se reduce la vaccinari si deparazitari de caini si pisici. Asa ca un stagiu in ferma nu cred ca va avea ceva contraindicatii pentru nimeni (exceptie cei cu nas sensibil ).

4. .
    La primele mesaje cris este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Cei cu nas sensibil sa stea la mamica lor!!!

6. .
    si cei de anul
    IV nu pot merge si ei?

8. .
    Din cate stiu eu, e doar pentru anii I, II, III...
    Eu prind prima practica de genu asta care va fi si ultima... pentru mine, evident.

10. .
    asa`i...voi sunteti primii care prindetzi ocazia asta....ma bucur ca incep sa se mai miste unele lucruri ....macar pt cei care vin din urma....
    take care!

12. .
    si de anii IV si V nu se ocupa nimeni....? nu vad de ce ei nu ar putea sa beneficieze de aceleasi avantaje...

14. .
    Roxana,pt mine practica asta nu a fost niciun avantaj. Am stat 4 zile intr-un adapost de caini unde nu s-a facut nimic altceva inafara de sterilizari pe banda iar alte trei 3 zile am stat in laboratorul din DSV unde am dat peste niste oameni extraordinari dar unde iar nu am facut mare lucru mai exact o tehnica Elisa si o aglutinare rapida.....asta a fost tot in minunata practica. Oricum probabil am fost noi ghinionisti...noi cei care am fost in Arges in perioada 6-15.

16. .

o mare prostie

eu am fost in practica la tulcea si a fost o mare bataie de joc, nu am facut absolut nimic cu exceptia unei excursii in delta
    cica trebuia sa mergem la dsv, teapa am fost de 2 ori, ultima data facand actele
    nu mai vb de conditiile de cazare f mizere si de hrana care nici cateii nu o mancau...
    asa k nu aveti ce sa regretati

18. .
    Eu am facut practica pentru anul I. Am fost la Focsani si conditiile de cazare au fost chiar satisfacatoare (hotel de 2*). N-am facut munci grele, la ferma sau asa ceva ci doar am vazut diverse optiuni pentru o cariera, asta intr-un program de 2-3 ore/zi. Am fost intr-o zi la abator, alta zi la un cabinet veterinar, la piata, am vazut cum se conduce o circumscriptie sanitar-veterinara a unei comune si am facut si o mica excursie la pastravaria Lepsa.
    A fost cam ca o vacanta, foarte relaxanta, numai zic de distractie... Din cei de la mine din an cu care am vorbit nu prea am auzit pe nimeni care sa fie nemultumit.
    Astept sa vad cum va fi in anii viitori.

20. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. admitere 2009
    De elizuk in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 5
    Ultimul mesaj: 19-08-09, 09:38
  2. Practica
    De Vlad Pop in forumul Cluj
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 03-02-09, 23:31
  3. atestat de libera practica
    De birta_felician in forumul De unde si ce invatam?
    Raspunsuri: 4
    Ultimul mesaj: 26-04-08, 01:24

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare