Discutia: Sesiune de comunicari ??? din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Salutare, Pur ipotetic... pun si eu in discutie un subiect, acela al unei sesiuni de comunicari stiintifice studentesti ... ...
Salutare,
Pur ipotetic... pun si eu in discutie un subiect, acela al unei sesiuni de comunicari stiintifice studentesti ...
- Credeti ca exista studenti interesati de chestii noi, de studiu, de prezentat sau participat macar la asa ceva ?
- Exista in studentul veterinar de azi vreo alta nevoie de cultura stiintifica in afara de cursuri si luat examene ?
Sunt doar niste intrebari... dar... merita discutat pe seama subiectului. Parerea mea
Orhan...sa sti ca si eu am discutat cu dl profesor Cornila( in calitatea dumnealui de secretar stiintific al facultatii) si dumnealui mi-a promis ca daca exista interes din partea mai multor studenti pe partea de cercetare mai intai, dumnealui va sustine ideea organizarii unei sesiuni de comunicari stiintifice proprii. Am inteles ca in luna noiembrie va avea loc una a cadrelor didactice, a absolventilor in general. Daca mai sunt amatori cred ca am putea discuta altfel cu profii. Id-ul meu de mess : studentlaveterinara.
Inca o data multumesc pentru sfaturile din vara...mi-au prins f bine.