Eu cred ca spui/scrii tampenii!!
Discutia: Super tare ideea din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Facand o cercetare inainte de a posta cva am constatat urmatoarele printre prietenii mei si colegii mei : - ...
Facand o cercetare inainte de a posta cva am constatat urmatoarele printre prietenii mei si colegii mei :
- Anatomie 200-300E/Examen, daca n-ai pila:pila pentru examen 1 whisky sau 150Ron sau diverse produse, 100Ron/Colocviu, bani de absente pt motivare in buzunar la profesor ca e de bine
- Biovegetala 150Ron/Examen sau parfum echivalent sumei
- Bioaniamala 150Ron-200Ron sau whisky echivalent sumei
- Chimie 200Ron sau parfum echivalent sumei
- Biofizica 180Ron-250Ron si/sau produse de birotica echivalente sumei
- Genetica 200Ron sau parfum echivalent sumei, am mai auzit ca daca esti baiat mai face exceptii la un buchet de flori si o plasa cu diverse chestii, am auzit de obiecte decorative
- Nutritie 200Ron + whisky
- Biochimie 200Ron sau parfum echivalent sumei
- Hitologie 200Ron numai cu pile rareori fara
- Cresterea animalelor 200Ron
- Fiziologie 150E
- Fizopatologie 200E
- Microbiologie cica ar merge doar cu o sticla de whisky
- Igiena 200E
Cam atat pentru moment![]()
Eu cred ca spui/scrii tampenii!!
la disciplinele de anul I am auzit fix aceleasi chestii..dar la urma urmei sunt doar zvonuri...cei care stiu cu exactitate sunt doar profesorii care primesc si studentii care dau
S-a dat mereu....problema majorã dupã pãrerea mea este procentul celor care dau si implicit a celor care primesc. Am impresia din ceea ce vad aici si din ceea ce aud ca practica asta s-a generalizat,din pacate.
s-a generalizat...si se face chiar pe fata de ti se face greata...eu una mi-am facut mii de draci si e abia inceputul...e trist ca s-a ajuns sa se faca medicina in halul asta!vii cu vise in fac asta si dupa cel mult un semestru ajungi sa te intrebi daca merita : banii,timpul,ficatii si nervii tai,nesimtirea cu care-ti vorbesc unii profi!
Deci s-a propus o topica, okey am imbratisat-o din palcerea de a dezbate cu voi niste chhestii relevante in speranta unui viitor mai bun al MV-ului. Este adevarat ca din neatentie am pus reply in alta parte dar hai sa fim seriosi tu cel care zici ca spun / scriu tampenii esti sigur de ce spui? Traiesc zi de zi printre prietenii mei care da au dat spagi, am intrebat si pur si simplu printre colegi se stiu clar procedurile. E o mafie trezirea la realitate ca daia am ajuns unde am ajuns. Ti-e frica cumva de profesorii care ar putea intra pe forum? Crezi ca mie imi este? Iti spun eu ca nu, le dau si numele celor care i-au spaga, imi zic si numele meu daca vrei pe forum, dar crezi tu ca ajuti la ceva spunand ca sunt minciuni cand toti stim cu ce se mananca facultate asta? Ironic vreti adevar, vreti sinceritate, vreti pe fata dar cand aveti nu va convine din frica si lasitate ca probabil si voi a-ti dat spaga la un moment dat in MV sau poate ma insel. Stiti cu toti care e faza suntem o gloata de studenti care ne conformam asa pentru ca, nu avem de ales.
eu una nu am dat bani pentru examene nu sunt pentru asta si nici nu voi fii,sunt anul I si m-am straduit cat de cat...hai k la anato am picat k de...e de invatat si nu prea am stat pe ea..dar la restu m-am descurcat! eu zic asa...k dk tot continuati cu datul spagilor..medici veterinari nu veti fi niciodata si mai sunt unii care au facut tot ca voi...si nu am ajuns bine...deci..nu zic tociti nu zic stati inchisi in casa....cand e de invatat invatati si cand e de distrat distrativa...o restanta 2,3 ce sa faci se intampla esti student si dk nu traiesti studentia nu o vei mai avea inapoi!pana una alta live the moment si fiti atenti la tot ce e in jur...invatati ce e bun..nu ce e rau si ce ne trege in jos tara! :x
:shock: :shock: :shock: 3 ????Publicat initial de nicol3ta
Vet eu n-am avut restante si imi pare rau! Oare cum o fi? Desi iti dau dreptate .3 intr-un an cred ca e cam multisor :lol:
eu nu ma pot lauda ca nu am avut restante ( vorba aia...n-ai restanta n-ai prestanta
) ) ... dar 3 / an e muuult.
nici eu nu am restante dar am colegi in grupa cu 4 pe semestru...deci....
Nu inteleg de ce va agitati atat de mult cu spaga asta. Cei care dau spaga probabil ca stiu mai putin ca noi/voi si ma indoiesc ca o sa ne ia ei locul pe undeva. Daca te duce capu si vrei sa faci ceva poti sa o faci chiar daca in jurul tau sunt oameni care dau spaga. Si ce?!
Postul lui KFC aici
Va rog sa continuati discutia tot aici.
Admin vetforum.ro
Biofizica s-a dat un milion maxim....si asta pt k au schimbat unii pretul.....dar sincer nu mi se pare corect...dak vreti facultate pe bani duceti-va la spiru sau la alta facultate.....normal k la un moment dat tb sa intervii dak vezi si vezi k nu treci din motive mai mult sau mai putin subiective...dar in rest....nu se poate face nimic sa nu se practice kestiile astea?
Adik mie una nu mi se pare normal k o colega de-a mea sa tremure in banca k nu a dat bani, desi invatase....
Mai bine folositi banii aia pe altceva si invatati....
mda.. cine are bani de aruncat pe niste rahaturi de examene care dak inveti le iei.. :-j dati fratilor dati..
si bafta celor care o sa practice in cabinetu lor sau dak pleaca in strainatate sa se faca de ras k nu stiu dar ce vb eu nu?
fac ei fmv? fac :>
Sunt absolut ingrozita de ceea ce citesc: oare cum ati trecut (unii dintre voi, desigur!) de liceu!? Nu, nu de liceu, de scoala generala!? Am dureri in stomac gandindu-ma ca unii care habar nu au de gramatica limbii romane vor ajunge candva medici, vor prescrie retete si vor face recomandari pacientilor! Si toate astea in limba romana! Iar daca am toate motivele sa ma indoiesc de capacitatile voastre intelectuale, dat fiind faptul ca HABAR NU AVETI de reguli elementare ale ortografiei limbii voastre natale, nu stiu de ce m-as indoi inclusiv de aptitudinile voastre de viitori chirurgi, oncologi etc. Fereasca-ne Dumnezeu de prosti! Unul ca voi, dar varianta in medicina umana, era cat pe ce sa ma ucida acum trei ani!
suparata suparata dar "voi" ala ar trebui sa il schimbi cu "unii dintre noi" sau "unele persoane" sau ce vrei tu, dar nu voi. Asa ar fi normal,zic eu.
Asa este, va rog sa-mi acceptati scuzele, dar ma adresez strict anumitor persoane. Folosindu-l pe "voi" am vrut sa fiu directa, ca si cand m-as fi uitat in ochii celor carora le-am adresat mesajul.
Eu am inteles dar altii s-ar putea simti ofensati. Iti inteleg supararea.