+ Raspundeti subiectului
1 la 11 din 11 m.

NOUA TAXA E OFICIALA !

Discutia: NOUA TAXA E OFICIALA ! din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): GATA CU ZVONURILE ! DISTINSII SI PREACORECTII NOSTRI PROFESORI SI POATE SI STUDENTI DIN ..... SENAT LA PROPUNEREA NAIBII ...

NOUA TAXA E OFICIALA !

GATA CU ZVONURILE ! DISTINSII SI PREACORECTII NOSTRI PROFESORI SI POATE SI STUDENTI DIN ..... SENAT LA PROPUNEREA NAIBII CINE STIE CUI AU DECIS CA TAXA LA CEPA SA FIE DE 2900 RON INCLUSIV TVA SI DE 3400 RON LA MV CU TVA OF COURSE..... ACUM VA LAS PE VOI DRAGI COLEGI SA DEZBATETI SUBIECTUL ACESTA : ESTE NORMAL? MA INTREB CE MOTIVE AU AVUT SA FACA ACEST LUCRU ? PUTEM FACE CEVA SAU AVEM NOI STUDENTII VREUN CUVANT DE SPUS VIZAVI DE ACEST LUCRU?.... MULTUMESC SI BAFTA IN SES!

2. .
    Pentru un student care nu cunoaste rolul tastei caps lock, pentru un student cu deficiente in exprimarea si ortografierea limbii române, cred cã acestea sunt sume infime atata timp cat iti ofera sansa de a te numi medic sau inginer!

4. .
    Mai Vet te iei de fufi asa din prima ... Hai sa il luam cu binisorul.
    Ce vroia Vet sa spuna e ca pe forum daca scrii cu majuscule inseamna ca strigi in gura mare si evident ca greselile din text sunt mult mai vizibile.
    De ex pe mess nu e asa nevoie ca citeste doar cel cu care vorbesti si atata timp cat pricepe ce spui e OK.

Revenind la subiect taxele sunt relativ normale. E adevarat ca marimea taxelor e o problema. Dar locurile cu taxa trebuie sa fie separate de locurile gratis si evident cei mai pregatiti sa prinda aceste locuri gratuite.
    Admin vetforum.ro

6. .

Mda!

Cred ca nu am avut chiar asa de multe greseli de ortografie sau de exprimare in primul rand , iar in al doilea rand , da am vrut sa scriu cu litere mari ptr a atrage atentia .Parerea mea e ca Vet este un moderator cu implicatii in FMVB din moment ce sustiune noua taxa si ma ataca asa fara rost .... oricum nu prea viziteaza colegii mei acest forum , sau nu le pasa pentru ca le este teama sa-si spuna punctul de vedere ...iar de ''pilosi'' si ''combinatori '' nu mai vorbesc.Vizavi de ce a spus celalalt moderator cu locuri la taxa si la fara taxa , pot spune ca sunt la taxa , iau bursa de studiu si premiu din anul 1 la Cepa dar nu am reusit sa trec la fara taxa din diferite motive , printre care acela ca doamna secretara a '' declarat '' promovat studenti chiar la O LUNA dupa ce ei au fost declarati repetenti sau exmatriculati sau dupa ce trebuia sa se fi incheiat situatia scolara.

8. .
    1. Vet nu e moderator aici. Scrie sub nume cine e moderator :wink:
    Eu am fondat vetforumul si nu am legatura cu facultatea Ceilalti doi moderatori sunt independenti (citeste din urma si ai sa vezi)
    2. Nu are de ce sa iti fie frica aici pt ca forumul nu are nici o legatura cu nici un grup de influenta.
    3. Daca va este frica sa spuneti lucrurilor pe nume chiar si in spatele unui pseudonim inseamna ca v-ati speriat rau de tot.

Asa ca daca iti este frica vor face cu tine ce vor. Daca nu, atunci nu o sa le mearga. :wink:
    Admin vetforum.ro

10. .

Re: Mda!

Citat Publicat initial de fufi
    .Parerea mea e ca Vet este un moderator cu implicatii in FMVB din moment ce sustiune noua taxa
    M-ai prins!!!! Nu stiu cum ai reusit acest fapt, dar trebuie sa recunosc faptul ca sunt moderator sub acoperire si mai reprezint si interesele cadrelor didactice pe acest forum.
    Cand eu faceam facultatea asta, locurile cu taxa abia aparusera. Cand eu faceam facultatea asta, se dadea EXAMEN DE ADMITERE. Chiar si cei de pe locurile cu taxa erau oameni care munceau sa intre la aceasta facultate si te rog sa ma crezi ca era ceva bataie.
    Voi nu dati examen de admitere, intrati cu media de la BAC sau cam asa ceva....si mai aveti si impresia ca este scump. 1000 de euro / an .... chiar nu cred ca este o suma foarte mare. Cu 6000 de euro plus ceva munca (sau ceva spaga) , in 6 ani te poti numi doctor medic veterinar . Ce vei face dupa aia....nu mai intereseaza pe nimeni.

12. .
    nu conteaza cum s-a dat admiterea pe vremea ta sau cum se da admiterea in prezent.. ideea in sine este ca cine isi doreste sa profeseze va studia si acela se va numi cu adevarat medic.. cel care nu stie care e spata si care e humerusul nu va fi decat un patron de cabinet, va avea angajati si un titlu pe hartie..

14. .
    Cum este un subiect de "cearta" cum sare toata lumea. Intradevar mie mi se pare foarte mult 1000 euro si sunt sigura ca o sa mai ramana in facultate putini. Cei de la Spiru o sa fie foarte fericiti si ei au interes sa pastreze oamenii in facultate. Si pt ca se intampla ce se intampla in MV eu am hotarat sa ma mut in timisoara.Ma chinui sa imi iau examenele in sesiunea asta si m-am carat. Nu zic ca e mai bine acolo dar sunt sigura ca ajunge mai greu coruptia

16. .
    :cry: Pleci in Timi ... bine de tine ca e orasul fain dar nu ne mai intalnim de povesti ...
    Oricum eu se pare ca voi mai merge pe la Timisoara macar odata pe an.
    Admin vetforum.ro

18. .
    Citat Publicat initial de tygroaica_mica
    nu conteaza cum s-a dat admiterea pe vremea ta sau cum se da admiterea in prezent..
    Ba conteaza.
    Nu contest calitate slaba a actului didactic....nu contest coruptia totala din FMVB, nu contest caracterul detestabil al multor cadre didactice. Dar in acelasi timp, te rog sa ma crezi ca am vazut niste specimene de studenti care m-au lasat cu gura cascata.....si nu numai pe mine.
    Atunci cand se muncea pentru a obtine un loc in FMV nu oricine intra. Acum.....nu mai exista nici un fel de triere.

20. .
    Nu mai e o problema specifica MV. E generalizata situatia cu materialul uman pentru facultati. Ce sa faci, sa ai o meserie nu mai e asa cool.
    Admin vetforum.ro

22. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Noua legislatie europeana pentru sacrificarea animalelor
    De Tatal lor in forumul Ce se mai aude?
    Raspunsuri: 11
    Ultimul mesaj: 21-12-07, 08:07

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare