+ Raspundeti subiectului
1 la 21 din 21 m.

Discutii pentru studentii veterinari din Timisoara

Discutia: Discutii pentru studentii veterinari din Timisoara din forumul Timisoara (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Un forum de discutii special pentru studentii veterinari din Timisoara....

Discutii pentru studentii veterinari din Timisoara

Un forum de discutii special pentru studentii veterinari din Timisoara.

2. .

buna!

Ar fi bine daca ar intra si studentii de la MV din Timisoara pe forum,dar poate nu au aflat inca de existenta lui,altfel ar fi intrat sigur.(am avut si noi un forum la care activam anul trecut...la una din disciplinele de la faculta).Si ce pot sa spun ca au fost unii destul de activi.
    O sa incerc si eu sa dau sfoara in tara,sa afle si altii.

4. .
    Bine ai venit Crina.
    Am sa postez un fisier ppt ce poate fi printat si daca il poti pune acolo ar fi super. Acum avem si sigla Poti eventual sa anunti si in forumul de care vorbesti ...
    Dupa cum vezi trebuie sa ne organizam singuri ca nu are cine

6. .
    iap...bine ai venit.cum e viata in facultate in timisoara?am vrut si eu sa dau acolo dar m-am razgandit...nu stiu de ce :roll:

8. .
    te-ai razgandit gresit ca e mai fain in TM (desi sunt Bucurestean get beget)
    Acum nu e rau nici pe aici

10. .
    In Timisoara la MV e probabil la fel ca la toate facultatile de profil din tara,tot grea e,diferenta e poate in stilul de predare al fiecarui profesor.Cred sincer ca un student care vrea sa devina medic veterinar,nu conteaza in ce oras,sau din ce mediu provine,poate sa aiba un viitor stralucit in fata.

12. .
    De acord. Ma refeream doar la faptul ca Timisoara e mai faina.

14. .
    Asa cred si eu,dar nu vroiam s-o zic asa direct.

16. .

Nici o problema. Sunt din Bucuresti dar nu am idei fixe.

18. .
    Desi stiam acest forum de ceva vreme, tocmai azi m-am inregistrat deoarece am considerat ca trebuie sa respect politica acestui forum.
    Asadar,iata-ma azi in calitate de boboc-studenta la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara si cu drept de inregistrare deopotriva .

Bine v-am gasit!

20. .
    Bine ai venit pe forum Rukia
    Admin vetforum.ro

22. .
    Buna tuturor ! :lol:

Sunt Anca , am 22 de ani (aproape :oops: ) studenta in anul 1 la medicina veterinara in TM si happy tare din cauza asta !

E tot ce mi-am dorit !!

Am colegi pe aici printre voi ? 8)

24. .
    Citat Publicat initial de anca87
    Buna tuturor ! :lol:

Sunt Anca , am 22 de ani (aproape :oops: ) studenta in anul 1 la medicina veterinara in TM si happy tare din cauza asta !

E tot ce mi-am dorit !!

Am colegi pe aici printre voi ? 8)

Here,here!Me,me!

26. .
    Salutare!

Si eu sunt studenta in anul I la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara si deci, colega cu voi

De abia astept sa inceapa anul. Mai sunt 3 saptamani !!

28. .
    La primele mesaje IoanaVet este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-10-09
    Loc
    Arad ~ Timisoara

Buna!

Sunt Ioana am 19 ani si sunt boboaca la Medicina Veterinara Timisoara...
    Nu regret ca am luat aceasta decizie...e minunata meseria
    bine v-am gasit...si sper sa mai vorbim :lol:
    Munca - este o activitate facuta de oameni pentru a mentine confortul pisicilor :roll:

30. .
    Bine ai venit Ioana
    Admin vetforum.ro

32. .
    La primele mesaje IoanaVet este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-10-09
    Loc
    Arad ~ Timisoara
    Consult forumul aproape zilnic si primesc aceeasi dezamagire zilnic din cauza inactivitatii lui . Acest forum ar putea fi tot ce un student nou in Timisoara la medicina veterinara si-ar putea dori, sa fie un loc unde sa isi gaseasca raspunsurile pentru problemele lor... de altfel cum sunt si eu. Cu timpul sper sa fie cel mai citit forum din timisoara si nu numai.
    Munca - este o activitate facuta de oameni pentru a mentine confortul pisicilor :roll:

34. .
    Ioana, daca ai timp si doresti te poti implica mai mult in acest forum.
    Daca esti interesata sa imi spui si vedem ce putem face sa crestem activitatea aici.

Si eu cred ca si tine ca forumul poate ajunge foarte util tuturor, pe principiul daca fiecare spune un lucru util din practica lui atunci primest inapoi de 1000 de ori mai mult (sau cati utilizatori sunt).

Asa fiecare isi tine secretele meseriei pentru el si progresul este 0
    Admin vetforum.ro

36. .
    Meseria se fura. Deci sa nu te astepti sa te invete cineva, ceva. Furi si cu asta ramai. Apoi adaugi tu experienta.
    Nici macar cei platiti sa te invete nu o fac (vorbesc de cadrele didactice din FMV-uri)....pentru ca se tem de concurenta.

38. .
    Citat Publicat initial de Vet
    ...
    Nici macar cei platiti sa te invete nu o fac (vorbesc de cadrele didactice din FMV-uri)....pentru ca se tem de concurenta.
    Oare am mentionat ca asta mi-se parea cea mai dezgustatoare situatie in invatamant...
    Admin vetforum.ro

40. .
    Salut! Sunt noua p forum! As vrea l toamna s dau l MV in TM! Stundentii de acum din anul 1 ne puteti spune cate ceva? mersi anticipat

42. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Discutii pentru studentii veterinari din Bucuresti
    De Tatal lor in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 44
    Ultimul mesaj: 06-01-12, 15:28
  2. Pot face studentii MV ceva pentru a ajuta cainii comunitari?
    De catzelush cu parul cretz in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 28
    Ultimul mesaj: 10-05-08, 00:45
  3. Raspunsuri: 44
    Ultimul mesaj: 22-12-06, 21:59
  4. Acest forum e pentru discutii si nu anunturi!
    De Tatal lor in forumul Medicamente, aparatura si instrumentar
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 08-12-06, 00:26

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare