+ Raspundeti subiectului
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
1 la 38 din 65 m.

Forumul studentilor la FMV din Cluj

Discutia: Forumul studentilor la FMV din Cluj din forumul Cluj (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Bine ati venit in forumul studentilor FMV din Cluj! Puteti raspunde la acest mesaj sau face alte subiecte in ...

Forumul studentilor la FMV din Cluj

Bine ati venit in forumul studentilor FMV din Cluj!
    Puteti raspunde la acest mesaj sau face alte subiecte in acest forum.

2. .
    bun gasit tuturor!
    in speranata ca acezt forum poate deveni un imbold pentru "schimbarile" din facultatea noastra asteptam cu totii sper opiniile absolventilor acestei facultati cu critici si, eventual, laude cat si parerille (probabil cele mai pertinente) a celor care acum sunt studenti la FMV Cluj- de la bobocu care acum e in laboratorul de anatomie la oase si mumii (tremurand ca nu le stie pe toate ) pana la cel care, blazat, pierde vremea la clinica de urgente asteptand se treaca ziua.......
    succes tuturor si...spor la scris!

4. .
    sincer, sunt putin dezamagit...ma asteptam ca activitatea pe forumul acesta sa fie mai intensa...vad ca Iasul are miscare ceva mai buna...la noi insa...o luam ardeleneste?

6. .
    Daca dai o mana de ajutor si pui un poster doua pe la facultate poate ne miscam mai cu talent
    Lasand gluma daca poti, chiar ar fi ceva sa iti trimit pe mail un ppt de print pe o pagina A4 (alb negru pe orice imprimanta) Faci cateva copii, putina banda adeziva si pui la avizier sau prin camine. Poate vad mai multi adresa si in Cluj.

Apoi mai e si sesiunea si invata oamenii de asta poate e asa acalmie.

8. .
    stai linistiti, ca se face putina reclama forumului prin facultate... cel putin in timpul examenului de anatomie mi s-a sugerat sa vizitez forumul si sa postez "primul meu examen la anatomie". am s-o fac si pe asta dupa ce am sa termin si cu sesiunea.

10. .
    Bine ai venit priti si bafta la examene!

12. .
    pai daca nu au cazuistica stau pe net... :shock:

14. .

daca nu noi atunci cine....

..daca asa sta treaba o sa inpanzesc faculta cu pliante...

16. .
    Tomuta Alexandru....ce ziceai de cazuistica??? eu sunt din Iasi .. dar as vrea sa aud si ceva pareri de pe la voi .. ..

18. .

tot ce-ti doreste inima...

i-mi este greu sa iti insirui cazuistica...eventual spune-mi ce te-ar interesa dar iti pot spune ca in cele 5 ore de clinica nu am timp sa fumez o tigara deci... :roll:

20. .
    super....lasa ca tigara oricum nu`ti face bine.... abia astept si eu sa ajung in clinica...acum abia is in anu 2...bye...

22. .
    La primele mesaje Ariana este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-03-07
    Loc
    Cluj Napoca

salutare!

:wink:
    eu vin cu critica :roll:
    ....ma bucur ca am terminat si am scapat de "calauzele binevoitoare" dar mi-e tare dor de colegi si de sesiuni :shock: .
    Totodata va salut pe toti!

24. .
    Bine ai venit Ariana!

26. .
    uite, greu-greu, dar ceva se misca pe aici...
    ma bucur ca totusi se face "propaganda " pentru forum...am vazut si eu o droaie de afise in zona Hasdeu si in caminul Agronomia
    numai asteptati, dati bice la cai....
    din pacate se pare ca studentii de astazi nu sunt chiar atat de pasionati de forumuri....sa nu mai vorbim de cei din teren....

28. .
    Pofta vine mancand
    Afisele au fost puse recent? Sa stiu si eu cui multumesc nu de alta.

30. .
    nu as sti sa iti spun exact...
    cert e ca le-am vazut deja de aproape 2 saptamani....
    vorbisem cu niste cunostinte studenti...si ei mi-au spus ca e plin prin camine...

32. .
    Multumesc tie precum si "vinovatului"
    Prin Bucuresti se pare ca e cineva responsabil cu ruptul afiselor.

34. .
    La primele mesaje cris este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca

forumul studentilor FMV Cluj

....ce vremuri......atata inactivitate din partea studentilor.....mai rar.....

36. .
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca

Forumul studentilor FMV Cluj

....inteleg ca vine EA....sesiunea.....dar cu ata mai mult......sau discutiile au loc fata in fata?!

38. .
    Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)
    Bine v-am gasit, sunt student la Facultatea din Liège (Belgia) si sunt ardelean de origina, dar locuesc in Franta de 18 ani, ci scuze pentru greselile in limba romana, nu am invatat-o decit la oral cu parintii...
    Am auzit ca exista un schimb "erasmus" cu Facultatea din Cluj si poate as venii cam 3-6 luni sa stiu vorbii mai bine Romaneste, am un fel de nostalgie cu radacinile mele si as vrea sa stiu cum sunt studile pe la voi? Ma sfatuiti sa viu? De ce? Relatile intre studenti...etc. La Liège, studile sunt de calitate foarte buna, insa intre stundeti exista conflicte, pentru ca sunt 2 asociatii de studenti si as vrea sa schimb de "aer" (cea vechie care face "botezuri", adica timp de 3 saptamani, trebue sa fii la dispozitia studentii din anul 6 si trebe sa bei pana esti in coma etilic (esti biat 3 saptamani durind = perfect pentru sa devii alcolic), ultima "proba" este de a lua "colodion" pe testiuclele tale), am incercat, dar dupa numa 1 zi, nu mai puteam si am abandonat (30 de sticle de bere si sa le vomit in 4 ore me-o degustat pe viata), problema este ca toti profesori sunt "botezati", deci ajuta cei care sunt botezati, si viata la facultate nu exista pentru cei care nu vreau sa faca prostiilele lor, deci exista alta asociatie numa de 3 ani, care incearca sa propuna niste activitati pentru celalati, sa adune bani pentru misiuni in africa...etc. Problema este ca o sa dispara probabil, pentru ca li se pune "bete in roti" de peste tot.

Ma bucur sa pot vorbii romaneste, pentru ca nu am prea ocazia, si uit progresiv daca nu am practica... Foromul vostru este o idee foarte buna, sa participati la el!!!!

40. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Alceva, vroeam sa mai zic ca mi se pare ca aveti o reala pasiune pentru animale, aici nu e tot timpul cazul si nu se dau seama de sansa pe care o au, prefera sa se ocupe de bautura... Din punctul asta de vedere avet respectul meu. Scuzati-ma, am facut o greseala, ar fi pentru o perioada de 1 an academic neaparat din cauza programelor semestriale diferite. Nu stiu daca o sa fie posibil inca, am un caine si trebe sa viu la Paris sa vad pretena mea destul de des dar am auzit ca biletele de avion sunt mai ieftine?... se poate lua animale in camin? in tren?

42. .
    Bine ai venit Mihai si Bobo
    Ne bucuram ca ai ajuns aici pentru a ne impartasi si alte lucruri despre medicina veterinara decat concursurile de baut ce vad ca nu te pasioneaza ca si pe multi dintre noi.
    Bobo presupun ca e in poza.

44. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Da intr-adevar, ea este, femele samoyede de 1 an jumate acuma (1 luna pe poza)... Ma bucur ca nici pe voi nu va prea intereseaza concursurile de bautura .... :wink: Ma mai plimb pe forum si ma apuc aiars sa ma postez citeva...

in asteptare daca vreti s-o vadeti pe Bobo cum se distreaza:

46. .

48. .
    :lol: :lol: hai ca m-ai amuzat tare...cu concursu de baut si colocviu pe testicule.tare. Bine ai venit. Dulcic puppy ala al tau.

50. .
    Salut Mihai te felicit cã incerci sã þii sufletul aproape de casã .Te aºteptãm in vizitã la varã ºi-þi garantez cã nu vei regreta!

52. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Hihi, mersi! Intr-adevar, mii dor de casa!

Parintii mei o fost la aceias facultate mi se pare (agronomie Cluj)...

54. .
    te asteptam cu bratele deschise la cluj daca asta iti este optiunea...din cate stiu e destul de intens schimbul cu socrates la facultatea noastra...sunt multi studenti din Italia aici si stau cate un an si pleaca destul de incantati!

56. .
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca

spagile!

Cum forumul nu e prea animat.......si incet-incet se apropie sesiunea....ar fi interesanta o discutie despre spagile care se mai dau prin tara asta.....

58. .
    Vorbim doar de spagile care se dau sau si de cele care se iau?? Azi am luat "spaga" un miel ! Sa fie primit!

60. .
    Eu aduc vinul :wink: unde ne-ntilnim

62. .
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Va arde de chefuri.....suntem in post......pacatosilor!

64. .
    Scuze "pãrinte" :wink: dar tot aº minca un miel.Sã mã ierte clujenii pt offtopic

66. .
    Nu mai vorbi de lucruri sfinte....ca-mi lasa gura apa la niste costite de miel pe gratar...udate cu un merlot bun. Dar mai rabd pana duminica noapte.....pana atunci,,,cate o prajeala de fudulii si cate o feteasca regala....ma tin in viatza.

68. .
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Sa stiti ca eu cunosc medici veterinari care sunt vegetarieni!!! 8) Pare anormal....dar exista!

70. .
    Nimic nu este anormal. Poate e un stil de viata mai sanatos. Si in afara de asta...ai ocazia sa-ti cunosti efectivul de rumegatoare muuuult mai bine...pascand impreuna cu el.
    Topicul asta a luat-o razna :lol: , ar trebui deschis unul de genul : "Despre orice"

72. .
    Corect Vet ! Toti "fomistii" sa ne mutãm cu "meniu" cu tot la Loc de joacã-Diverse

74. .
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Pai se vroia un lucru serios....cel cu spagile.....dar deturnarea de la subiect e un lucru frecvent......

76. .
+ Raspundeti subiectului
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Subiecte similare

1. Bucuresti sau Cluj?
    De inutza in forumul Studentie
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 24-07-09, 11:19

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare