ai incercat la cabinetul lui Andrei Timen(in Gheorgheni)? Stiu ca acolo mai merg studenti in timpul anului. Sau la cabinetul de la Minerva(langa Petrom). Incearca la astea doua daca nu ai fost deja. S-ar putea sa ai noroc.
Discutia: Practica din forumul Cluj (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Salut!sunt nou pe aici si as vrea sa ma prezint. ma numesc Vlad Pop si sunt n anul IV ...
Salut!sunt nou pe aici si as vrea sa ma prezint. ma numesc Vlad Pop si sunt n anul IV la medicina veterinara Cluj. Problema mea este ca mi-as dori foarte mult sa imi fac un pic de experienta inca din timul facultatii si am cautat foarte mult aici in Cluj un cabinet in care sa ma accepte sa fiu voluntar. bineinteles ca nu am gasit pe nimeni doritor. daca cumva stiti pe cineva sau aveti vreo propunere.... Multumesc!
ai incercat la cabinetul lui Andrei Timen(in Gheorgheni)? Stiu ca acolo mai merg studenti in timpul anului. Sau la cabinetul de la Minerva(langa Petrom). Incearca la astea doua daca nu ai fost deja. S-ar putea sa ai noroc.
Bine ai venit Vlad. Bafta :wink:
Admin vetforum.ro