+ Raspundeti subiectului
1 la 13 din 13 m.

Haz de necaz

Discutia: Haz de necaz din forumul Diverse (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Din motive personale am decis sa nu mai desenez pt Buturuga cel putin pt o vreme... s-ar putea sa ...

Haz de necaz

Din motive personale am decis sa nu mai desenez pt Buturuga cel putin pt o vreme... s-ar putea sa apara curand un anume desen cu tematica 'Valentine's Day'... l-am dat mai demult...

Din moment ce totusi am creeat un personaj care sa mai vorbeasca din cand in cand, nu m-am putut opri din a-l desena mai departe insa... asa ca am hotarat sa pun desenele aici, din moment ce... it's vet's and student's life funfacts :')

Please forgive my disturbing here. ^^

2. .
    cine o fi autorul afisului lipit prin facultate? pare a avea substrat de campanie electorala pro Birtoiu!

4. .
    :shock:

Oh, really... scoate ochelarii de cal ca nu-ti sta bine cu ei: in afisul ala zice ca subiectul 'Alegerile' intuneca subiectul 'Valentine's' Si nu, nu l-am facut eu pe ala. Stilul meu e cam ce se vede in comics-urile de fatza. (so happy I took my time o read that thing just today).

Pe de alta parte... nu vad unde s-ar fi mentionat acolo de Bartoiu sau Predoi... acolo se mentioneaza numai ceea ce se vede si aici: oamenii nu se mai uita in jur... st obsedati de alegerile astea si la altceva nu mai stiu sa se gandeasca.

6. .
    Foarte dragute desenele tale.le-am vazut si pe cele din revista si imi plac.sa nu renunti....

8. .
    eh, ce-a aparut in revista numai cel de dinainte de Decembrie e facut de mine T_T (let's say it has to do with why I am a lil' pissed off on that 'magasine')

Dar multumesc! Imi place sa desenez mult, si sper sa fiu mai departe macar la un nivel decent de estetic. ^^

P.S. *evil grin*

It is anime-style, you know? :twisted:

10. .
    Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)
    hihi foarte fain! bravo desinatorului!

12. .
    Kitsune
    Daca doresti putem face o rubrica speciala de benzi desenate
    Cu placere te ajut. Bravo ai mana.
    Admin vetforum.ro

14. .
    Multumesc. :oops:

Ar fi deajuns un 'pin'... si mai de ajutor daca as putea sa modific primul post de fiecare data cand mai pun ceva... ca in timp s-ar putea sa se adune 8)

16. .
    Am sa iti dau posibilitatea sa salvezi pe forum direct pozele. Eventual facem un topic special de BD. Ne mai gandim cum e cel mai bine.
    Dureaza putin ca sunt prins acum .
    Admin vetforum.ro

18. .
    nicio problema... si eu mai am pana ies din sesiune

20. .
    he he he...nice one Kitsune... atata timp cat te vei mentine pe anime..u've got a big fan in me

22. .
    Thank you UFO! ^^

noooow... impresii de la simpozion:

imi pare rau ca nu m-am straduit mai mult... sunt niste schite facute in timpul simpozionului.. la inceput, si pe parcurs.

Deasemenea imi cer scuze ca nu am reusit sa redau stralucirea capului domnului Togoe... si, da... chiar asa s-a intamplat... a luat pauze inainte sa-si exprime sentimentele fata de domnul Prof. Aurel Popoviciu, Odihneasca-se in pace! Fie ca incerca sa dea putin patos discursului, fie a simtit nevoia sa respire mai adanc, efectul a fost luat ca atare de catre privitorii avizi de ceva interesant de la balcoane...

and the Man of the day... nu mai stiu cum il chema, si-mi cer scuze pentru asta... dar cred ca daca nu a tinut cel putin trei discursuri pana am plecat eu (oamenii au o rezistenta... a mea a atins limita inainte sa mai apuce sa mai ia cuvantul odata) pe parcursul carora ajungea inevitabil sa vorbeasca despre sine... tot respectul... imi pare rau ca aproape am adormit in majoritatea timpului.

Acesta este primul simpozion al facultatii la care iau parte, si spre marea mea tristeze, se preconizeaza a fi si ultimul (poate doar daca sunt amenintata sau ceva...)... am pierdut mai mult de 3 ore din viata ascultand informatii inutile... si cand ma gandesc ca venisem pregatita sa-mi iau notite... pacat de toata stradania pentru organizare... sau poate a fost mai interesant dupa ce am plecat eu... no idea...

24. .
    Am fost si eu pe-acolo dar pt a face echipa cu Kitsune voi continua cu impresii de unde au cedat nervii si rabdarea ei :wink: Posterele nu m-au impresionat dar referatele sustinute oral meritau audiate.Pentru organizare si aportul studentilor personal dau nota 10.Studentii atenti,ajutau real pe cei care expuneau postere,amabili si saritori.
    E un atribut al virstei de student sa cauti raspunsuri,solutii,sa astepti din partea cadrelor didactice ceva concret nu doar elogii si teorii fara aplicabilitate.
    O comunitate umana restrictiva prin prisma profesiei are nevoie din cind in cind sa-si aclame liderii,sa devina constienta ca ceva o tine legata si o orienteaza dindu-i o identitate alaturi de alte grupuri similare.
    Gestul facut pt profesorii Popoviciu A respectiv Seiciu F. consider ca au fost normale si binevenite.

26. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare