+ Raspundeti subiectului
1 la 5 din 5 m.
Like Tree1Multumiri
  • 1 Post By Danny

Medic veterinar pus sa raneasca la porci

Discutia: Medic veterinar pus sa raneasca la porci din forumul Diverse (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): E tare ce viziune au cei cu ferme despre medicul veterinar sa ii puna lopata in mana sa raneasca ...

Medic veterinar pus sa raneasca la porci

E tare ce viziune au cei cu ferme despre medicul veterinar sa ii puna lopata in mana sa raneasca la porci ...

Stirea aici
    Admin vetforum.ro

2. .
    Taticule....gresesti. Greseste si tanti aia care a scris articolul. Baietasul acela nu prea are legatura cu titulatura de veterinar . El a absolvit CEPA si este INGINER. Nu avea ce sa caute in ferma....dar daca a vrut acolo....oameii l-au pus unde era nevoie de el. Repet, nu este medic veterinar, nu este inginer zootehnist....este inginer CEPA. Dracu' l.a pus sa se duca la ferma??

4. .
    Am citit printre randuri ...
    Admin vetforum.ro

6. .
    haha, chiar asa. bine i-au facut locul lui este in abator, in magazine etc...nu in ferma.

8. .

Cunosc problema

Si eu am lucrat la o ferma de porci si sincer sa fiu la inceput a trebuit pentru o perioada sa fac curat la ei; nu mi-a fost usor deloc dar am facut-o; in viata uneori esti pus in situatii DIFICILE, nu tot timpul poti alege ceea ce vrei mai esti nevoit sa faci si compromisuri; este o zicala" ca sa manaci vanat trebuie sa mirosi basina ogarului"
    Tatal lor i-a placut /a multumit.

10. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 01-04-10, 00:05
  2. angajam medic veterinar
    De hofmann in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 04-02-08, 11:25
  3. angajez cu studii medii ºi medic
    De avigi in forumul Ocazii