Discutia: Util pt calculatorul tau din forumul Diverse (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Dau si eu mai departe ce am primit de la altii. Diverse servicii gratuite de pe net f. utile. ...
Dau si eu mai departe ce am primit de la altii. Diverse servicii gratuite de pe net f. utile.
Pana nu iti arde calculatorul si pierzi toate datele pe care le ai nu te interesezi de o solutie pt backup. Si eu am facut la fel![]()
Daca vrei sa iti faci un folder pe calculator un folder in care orice salvezi se copiaza pe un server automat, si daca ai mai multe calculatoare iti poti instala pe toate programul si odata salvat pe unul apare la toate.
Poti sa salvezi in folderul public fisiere si sa trimiti link catre cineva sa copieze acele fisiere. La fel si cu pozele, ai o galerie publica.
Serviciul e gratuit pt 2 Gb, mai mult e pe bani.
Pt un cont gratuit mergi pe Dropbox
Faci cont, instalezi programul si apoi salvezi fisiere in folderul Dropbox creat de program.
Fisierele pot si accesate si pe interfata web de pe orice calculator chiar daca nu e instalat dropbox.
Eu il folosesc cu succes, pt backup dar si pt a trimite fisiere mai mari catre cineva.
Modificat ultima data de Tatal lor; 09-06-11 la 18:47.
Admin vetforum.ro