+ Raspundeti subiectului
1 la 15 din 15 m.

Facultate consumatoare de timp?

Discutia: Facultate consumatoare de timp? din forumul Studentie (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): M-am trezit si eu la oarestece vreme dupa ce am terminat o facultate ca as mai face si medicina ...

Facultate consumatoare de timp?

M-am trezit si eu la oarestece vreme dupa ce am terminat o facultate ca as mai face si medicina veterinara (sunt studenta anul I ). As fi foarte recunoscatoare daca ar putea sa imi zica cineva in ce masura iti ocupa timpul cursurile, laboratoarele si practica.

2. .
    80% din timp plus ca e cazul sa uiti de vacante. Bine ai venit.

4. .
    Bine v-am gasit.
    Ma asteptam la un raspuns putin mai realist. Totusi, 80% din 12 ore posibil alocabile pe zi, ar insemna ~9.5 ore ...
    In plus, banui ca exista si cursuri unde prezenta nu e obligatorie.

6. .
    in conditiile in care ai cursuri(laboratoare) de la 8 dimineata la 6 seara (cu ferestre de cate o ora 2 puse aiurea) cred ca e vb de ceva mai mult decat 9 ore

8. .
    Buna Alexandra...Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine...tot la a doua facultate..sunt insa suficient de realist sa cred ca vom ajunge la lucrarile practice( am inteles ca sunt cele mai importante) si din cand in cand si la cursuri!

10. .
    Haideti sa fim seriosi si sa nu mai vorbim aiurea! Prezenta la cursuri NU este obligatorie (cel putin nu pana acum), prezenta la laboratoare este intr-adevar obligatorie! Dar exista posibilitatea sa participi la lucrarile practice si cu alte grupe! Astfel incat, in principiu, orarul poti sa ti-l faci cum vrei! Sunt zile in care poti sa stai si 12 ore la scoala, dar ai si zile libere. Desi la inceput unii profesori par mai scortosi, pana la urma gasesti intelegere si lucrurile se pot rezolva! Iar in privinta vacantelor.....daca promovezi examenele in timpul sesiunilor normale din iarna si vara....nu vad de ce sa nu te bucuri de 3 luni de vacanta de vara!! Intr-adevar, este mult de invatat.. si asta ti-ar putea ocupa destul de mult timp...dar vorbim despre o facultate de medicina, nu?

12. .
    Astept cu nerabdare sa se deschida MV la FF sau IDD.

14. .
    Sesizez o unda de neincredere in postarea ta anterioara Vet...asta ca sa nu zic sarcasm.. Emotii cumva?

16. .
    Te mira, Alecsandru? .....vet are mereu intentii....bune!

18. .
    Sunt convins ca initiativele sale sunt din cele mai laudabile... de altfel de asta e si sef...Ucenic
    Ma bucur ca mai raspunde cineva pe aici...sau toata lumea e in vacanta?

20. .
    Cred ca sunt ucenic sef datorita numarului de p(r)osturi.
    @ alecsandru : emotii pentru????

22. .
    mda..destul de greu pentru cei care se gandesc ca se face mv ca si filo...sunt destul de multe lp-uri la care prezenta e obligatorie..daca cumva reusesti sa fentezi unele cursuri (sa mergi la 1 din 2 sau asa ceva) cu laboratoarele poate fi mai greu. Oricum si alea, daca exista intelegere din partea unor profesori, se mai pot misca in orar (in sensul ca vii cu alta grupa), dar aici atentie! la Cj esti sanctionat destul de aspru pentru absentele nemotivate la lp (se mai inchid ochii la 1 sau 2, dar daca depasesti e bai...se poate merge pana la neprimirea in examen!)
    spor la treaba si succes(uri)..ca asa e trendy...

24. .
    Nu cred sa fie ceva usor....dar cred ca daca iti doresti cu adevarat ai ceva sanse sa reusesti...la mine cel putin functioneaza Oricum apreciez "incurajarile"

26. .
    Din pacate a fost vacanta si imi cer scuze .In alta ordine de idei salut tenta de ironie tipica dar atit de intemeiata a "ucenicului sef".Nu inteleg cum poti opta pentru o facultate atit de complexa si una din principalele preocupari sa fie cum putem fenta mai eficient studiul. :shock:

28. .

faculate

Saluth in primul rand cursurile nu sunt obligatori . dar laboratoarele sunt , multa bafta.
    Modificat ultima data de Vet; 25-11-10 la 14:42.

30. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. ce facem dupa facultate????
    De anna_maria_vet in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 25
    Ultimul mesaj: 28-02-08, 23:39
  2. La facultate cu schi.... :D
    De Mihai si Bobo in forumul Activitati civice
    Raspunsuri: 5
    Ultimul mesaj: 10-02-08, 20:15
  3. la facultate cu bicicleta