+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

angajari

Discutia: angajari din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): as vrea sa stiu si eu cum poti gasi un loc de munca bine platit ca medic veterinar si ...

angajari

as vrea sa stiu si eu cum poti gasi un loc de munca bine platit ca medic veterinar si in acelasi timp sa te si satisfaca profesional? eu lucrez la o ferma de porci si pot sa spun ca doar partial sunt implinit; de ce oare unii patroni cred ca a fi medic veterinar inseamna a face multe lucruri care nu intra totusi in atributiile de medic si toate la un salariu cat mai mic posibil; daca nu in romania poate in alte tari se poate gasi asa ceva? va multumesc si astept cu nerabdare sa imi scrieti; cu respect, Danut

2. .
    Bine ai venit pe forum.Bine platit e ceva destul de subiectiv,nu crezi?Eu personal muncesc pe brinci dar sunt multumit de ce obtin profesional si financiar.Problema apare cind simti ca poti mai mult dar nu ai posibilitatea sa te manifesti sau munca ta nu este apreciata la adevarata valoare.In al doilea caz pleaca de la acel angajator fara prea multe regrete si ai curaj sa incepi ceva singur.

4. .

Re: angajari

ai dreptate; de unul singur sigur trebuie si financiar sa stai binisor altfel... oricum nu e cazul meu; dar eu sper poate ca o sa pot gasi alt job unde sa ma integrez mai bine; mutam fain de raspuns;

6. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare