+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

Popularizeaza vetforum in randul prietenilor tai!

Discutia: Popularizeaza vetforum in randul prietenilor tai! din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Fac acest topic pt cei care cred ca ideea forumului este buna si doresc sa ajute la popularizarea lui. ...

Popularizeaza vetforum in randul prietenilor tai!

Fac acest topic pt cei care cred ca ideea forumului este buna si doresc sa ajute la popularizarea lui. Cu cati suntem mai multi cu atat ne putem ajuta mai usor.

Forumul este un hobby al meu si singurul lucru pe care doresc sa se intample este sa vad ca el este util medicilor veterinari si studentilor. (iap mai sunt si idealisti) Nu sunt in nici o organizatie, structura de conducere, sau cadru universitar si nu am interese ascunse altele decat cele declarate aici.
    Daca e suficient trafic sunt sanse sa imi scot si eu investitia (in script si server) cu reclamele de la google, dar e inca bine pe minus. Noroc cu alt site ca am bani pt aici si cu slujba mea ca am bani sa traiesc.

Daca doresti sa ajuti poti sa:

- trimiti prietenilor tai pe mail (sau personal) o invitatie aici
    - printezi posterul atasat (alb negru e ok) si sa il afisezi la colegiu sau oriunde au drum m.v. in zona in care locuiesti. In Bucuresti mai pun eu, pt restul tarii ar fi util.
    - schimb de linkuri cu situri adresate medicilor veterinari
    - ...

Cine mai are idei e invitat sa le posteze aici.
    Fisierele atasate
    Modificat ultima data de Tatal lor; 26-01-11 la 16:00.
    Admin vetforum.ro

2. .
    da e util acest forum ,dar am si eu o intrebare,m.am inscris dar nu pot trimite mesaje,cum sa procedez sa pot trimite?

4. .
    sunt medic veterinar am 8 ani experient in domeniu si m.ar interesa daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot obtine un loc de munca in strainatate in una din tarile ue si ce demersuri trebuie sa fac ,multumesc respectuos anticipat

6. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare