+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

Propunere

Discutia: Propunere din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Taticul nostru care ne esti la tastatura....si care te jerfesti pe altarul bitilor pentru noi, tot respectul si consideratia ...

Propunere

Taticul nostru care ne esti la tastatura....si care te jerfesti pe altarul bitilor pentru noi, tot respectul si consideratia pentru munca si sacrificiul tau...dar...nu vezi ca asta este un forum mort?
    Lasa si tu toate topicurile dechise....lasa lumea sa vina si sa scrie orice dobitocie....poate ca asa forumul o sa fie mai popular. Cand vor exista macar 20 de persoane care sa scrie pe acest forum in mod constant, poti deveni mai radical. Parerea mea.

2. .

Eu am rabdare. E adevarat ca nu m-am ocupat de el si a lasat-o mai moale. Dar am sa trimit mail in curand cu lansarea versiunii noi si incet incet il revigoram.
    A fost si vara si traficul scade simtitor ...
    Multumesc de sugestie, sunt tentat sa faci cum spui tu dar din pacate daca nu sunt intransigent cei 20 nu vor ramane pe forum ...

Acum ca se pot salva si poze/ fisiere povestea se vaschimba radical.
    E adevarat ca iti trebuie un aparat foto sau macar un telefon mai performant si poti sa pui cazuri pe forum.
    Incet incet o luam de la capat.

Mai este si o problema tehnica. Schimbarea linkurilor odata cu schimbarea scriptului l-a suparat pe google si pana ii trece si ma reindexeaza traficul nou este ca si inexistent.
    Admin vetforum.ro

4. .
    Dar ce alt ceva am putea face ... postere pe la facultate sau pe la congrese ...
    Inca mai astept putin sa trimit mailul cu anuntul de upgrade sa vina lumea de prin concedii. Cred ca intr-o saptamana il trimit.
    Admin vetforum.ro

6. .
    Citat Publicat initial de Vet View Post
    Taticul nostru care ne esti la tastatura....si care te jerfesti pe altarul bitilor pentru noi, tot respectul si consideratia pentru munca si sacrificiul tau...dar...nu vezi ca asta este un forum mort?
    Lasa si tu toate topicurile dechise....lasa lumea sa vina si sa scrie orice dobitocie....poate ca asa forumul o sa fie mai popular. Cand vor exista macar 20 de persoane care sa scrie pe acest forum in mod constant, poti deveni mai radical. Parerea mea.
    Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat. Apare in dreapta sus de tot o notificare.
    Admin vetforum.ro

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Propunere de afacere
    De zvezd_a in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 12-02-09, 17:07

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare