Felicitari tuturor pentru acest forum! Ma bucura faptul ca exista si sper sa devina un forum mult-citit de toti!
Sper ca fiecare din utilizatorii acestui forum sa fie satisfacuti de raspunsurile ce le vor gasi aici si sa poate contribui intr-un fel sau altul la "scoaterea" meseriei noastre din impasul in care este (cei care practica stiu despre ce vorbesc).
Vazind rubricile forumului nu am putut sa nu observ la "Facultatea mea" faptul ca despre Cluj nu se spune nimic. Cred ca Admin ar putea face acolo un subforum dedicat Clujului, nu? Nu de alta dar suntem multi cei care am trecut prin facultatea de la Cluj si poate asa se poate lua pulsul si pentru nord-vestul tarii.
Promit, pe masura posuibilitatilor mele, ca incerc sa va fac "intrare" si la studentii si practicienii de la Cluj si asa, poate, sa deschidem ceva cai de comunicare.
Multumesc si succes tuturor!

LinkBack URL
About LinkBacks
(pentru un forum mai bun, promovare (stickere, afise ...), un spatiu mai mare pe server pt a putea salva poze mai mari sau alte fisiere) vedeti planurile de viitor 

Raspundeti cu citat