+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

Pt. sugestii si colaborari va rog sa imi scrieti

Discutia: Pt. sugestii si colaborari va rog sa imi scrieti din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Daca: - doriti sa va implicati mai mult in acest forum - doriti sa modificati ceva - aveti idei/proiecte ...

Administrator Administrator vetforum admin has disabled reputation
    Data inscrierii
    18-07-06

Pt. sugestii si colaborari va rog sa imi scrieti

Daca:
    - doriti sa va implicati mai mult in acest forum
    - doriti sa modificati ceva
    - aveti idei/proiecte la care va pot ajuta
    - doriti sa moderati o tema existenta sau una noua
    - doriti sa faceti donatii (pentru un forum mai bun, promovare (stickere, afise ...), un spatiu mai mare pe server pt a putea salva poze mai mari sau alte fisiere) vedeti planurile de viitor
    - doriti sa faceti cunoscut vetforumulsi altor colegi
    va rog sa ma contactati cu un email v e t f o r u m @ v e t f o r u m punct r o

Va multumesc anticipat si spor la scris,

2. .
    Felicitari tuturor pentru acest forum! Ma bucura faptul ca exista si sper sa devina un forum mult-citit de toti!
    Sper ca fiecare din utilizatorii acestui forum sa fie satisfacuti de raspunsurile ce le vor gasi aici si sa poate contribui intr-un fel sau altul la "scoaterea" meseriei noastre din impasul in care este (cei care practica stiu despre ce vorbesc).
    Vazind rubricile forumului nu am putut sa nu observ la "Facultatea mea" faptul ca despre Cluj nu se spune nimic. Cred ca Admin ar putea face acolo un subforum dedicat Clujului, nu? Nu de alta dar suntem multi cei care am trecut prin facultatea de la Cluj si poate asa se poate lua pulsul si pentru nord-vestul tarii.
    Promit, pe masura posuibilitatilor mele, ca incerc sa va fac "intrare" si la studentii si practicienii de la Cluj si asa, poate, sa deschidem ceva cai de comunicare.
    Multumesc si succes tuturor!

4. .
    In sfarsit a observat cineva! Era si timpul. Ma bucur ca a ajuns vestea si la Cluj. Datorita inaccesibilitatii Clujului pentru mine nu am facut acel forum. Am sperat ca va sari cineva si uite ca s-a intamplat. Multumesc. Voi remedia situatia.
    Multumesc de oferta de a duce vorba mai departe de acest forum. Cu cat sunt mai multi si mai dispusi sa imparte din experienta lor cu atat vor avea toti de castigat, inclusiv cei care scriu.
    Din partea mea ma voi stradui sa mentin discutiile in sfera civilizatiei si in zona profesionala. Bineinteles asezonata cu cate-o gluma ca nu e forum de popi!
    Discutiile in contradictoriu sunt binevenite daca aduc argumente si nu adjective pentru a afla solutia unei probleme.

6. .

Felicitari si I.C.P.O.A.

Extraordinar, nu stiam ca exista un asemenea forum. Am vazut acest anunt pe holurile facultatii din Iasi (USAMV-Ion Ionescu de la Brad).
    Marturisesc ca am fost placut surprins. Eu am absolvit facultatea in 2001 si lucrez din februarie 2002, ca medic veterinar ofiacial intr-un abator. Pot sa va zic ca am prins ani grei de munca asidua si cu putine satisfactii. Acum parca incep ca lucrurile sa se miste. Sa vedem ce se va mai intampla. Eu sper la mai bine caci sunt optimist. Speranta moare ultima.
    Ideia mea este sa fie un forum cu specific de inspectie si control sanitar veterinar al produselor si subproduselor de origine animala unde sa discutam la modul cel mai serios despre problemele si succesele noastre.
    Le voi spune si colegilor mei despre acest forum.
    Succes maxim, Necu
    PS - Pe cand un site pentru noi?

8. .
    Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)
    o singura sugestie, daca nu forumul este o idee excelenta!

ar fii "fain" hihi, sa putem pune cod html (mai ales ca sa putem pune niste video, de exemplu cazuri clinici filmate), si sa putem corecta mesajele noastre...

Atata tot, mersi de acest forum in limba romana! Sper sa fie din ce in ce mai multi participanti!

10. .
    Cod html inca nu se poate pune. Se pot atasa fisiere sau se pot pune linkuri daca salvezi in alta parte fisierele cu filme. (cauta linkul salvati fisiere in pagina pentru un raspuns sau mesaj nou)
    Spatiu nu am foarte mult pe server.

12. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Sugestii - Organizarea informatiei
    De UFO in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 28
    Ultimul mesaj: 31-08-10, 14:47

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare