Discutia: Spune Salut comunitatii medicilor veterinari - vetforum.ro din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Bine ati venit in comunitatea medicilor veterinari din Romania. Spuneti salut si cateva cuvinte pentru inceput. Mai tarziu puteti ...
Bine ati venit in comunitatea medicilor veterinari din Romania.
Spuneti salut si cateva cuvinte pentru inceput. Mai tarziu puteti folosi forumurile pentru a discuta pe teme specifice.
Daca aveti dificultati in intrebuintarea forumului, instructiuni gasiti aici http://www.vetforum.ro/faq.php iar cum se foloseste forumul (am salvat si imagini) aici: http://www.vetforum.ro/f8/noul-forum...uri-utile-405/
Modificat ultima data de Tatal lor; 15-10-10 la 20:45.
Ups, am incurcat paginile![]()
Am scris acelasi anunt si acolo ... sa merg sa citesc si acolo ca poate i-am facut pe ai veterinari.
Ce zici de noul forum? Am muncit o saptamana sa-l pun pe picioare (si m-a si usurat la buzunar destul de bine). Din pacate un hacker amabil a reusit sa buseasca partial forumul vechi, din fericire am putut recupera datele. Dar a insemnat 12h de munca de sambata pana duminica dimineata cand am aflat ca am incasat-o.
A reusit sa imi blocheze userul admin...
Au aparut si Jocuri pe forum![]()
http://www.vetforum.ro/arcade.php
Admin vetforum.ro
Bine ai venit Flavet pe forum![]()
Admin vetforum.ro
Bine ai venit pe forum raducaSi totusi se misca mult mai natural acum
![]()
Admin vetforum.ro
salut
Bine ai venit Dan![]()
Daca ai dificultati cu forumul (nu gasesti butoanele) ai aici un topic ce ajuta http://www.vetforum.ro/f8/noul-forum...uri-utile-405/
Admin vetforum.ro
multa stima si respect Domnu. is si eu student la veterinara in Bucuresti. Dvs sunteti in Bucuresti?
Buna,
Eu sunt in Bucuresti dar nu mai sunt student de ceva timp![]()
Admin vetforum.ro
Sunteti doctor presupun. Lucrati la o clinica ceva? sau aveti cabinet propriu?
Nope, acum lucrez pt o firma multinationala. Dar daca doresti ceva anume deschide un topic nou (cauta si tu forumul corespunzator) si s-o gasi cineva sa te ajute ...![]()
Admin vetforum.ro
ok. succes
Buna ziua!
Bine ai venit pe forum. Uite ca iar ajung aproape de Timisoara si nu am timp sa trec prin oras.![]()
Admin vetforum.ro
salutari tuturor colegilor!
Bine ai venit pe foum kata![]()
Admin vetforum.ro
salut colegi
Bine ai venit Aurelian![]()
Sunt curios daca ai intampinat greutati la inregistrare si utilizarea forumului pt ca e o varianta noua care se presupune ca e mai buna....
Eu nu imi pot da seama pt ca nu mai sunt incepator pe forum.
E valabila intrebarea si pt alti utilizatori ce doresc sa imapartaseasca experienta lor.
Admin vetforum.ro
Toate cele bune! Si doamne ajuta!
Cred ca un forum dedicat profesiei de medic veterinar este bine venit. Pacat ca sunt foarte putini membri. Cred ca o popularizare mai intensa ar fi bine venita; sau poate ca nu?
Bine ai venit![]()
Ai dreptate, o popularizare mai mare ar fi binevenita. Partea proasta e ca nu stiu unde as putea-o face fara sa dau faliment. M-am gandit sa fac niste stickere pt facultati dar in rest dupa ce termina sunt mai greu de prins oamenii.
Poate ar merita un brainstorming pe ideea asta.
Momentan sper ca caute pe google termeni specifici si sa ajunga aici (probabil asa au ajuns majoritatea).
Admin vetforum.ro
Salut si bine v-am gasit.
Sunt student in primul an la Cluj si imi pare bine ca pot discuta cu oameni specializati in acest domeniu,care sunt sigur ca imi pot raspunde la multe intrebari.
Numai bine
Bine ai venit pe forum Potty.![]()
Admin vetforum.ro
Bine v-am gasit doctorilor ,demult imi doream sa pot schimba impresi cu colegi din tara ,buna idee a-ti avut
Bine ai venit cehvet.
Buna seara!Felicitari pentru ceea ce faceti si haideti sa discutam desptre profesia de medic veterinar concesionar care este in declin! Voi ce spuneti?
Bine ai venit pe forum Valentin, vezi ca sunt deja cateva subiecte pe tema asta. Poti interveni acolo sau face alt subiect daca ai o tema noua.
Cateva subiecte:
http://www.vetforum.ro/f11/tariful-eliberare-f3-431/
Concesionarii....incotro?
Admin vetforum.ro
buna seara d-lor Doctori. sunt teh.veterinar.sper sa mi da ti cate un sfat,din cand in cand. toate cele bune
Buna la tota lumea, sunt medic si sunt mereu in cautarea de informatii; asta pentru ca am multe de invatat;
Buna sefule! poza este foarte inteleapta dupa parerea mea, foarte profunda; vroiam sa te intreb de ce nu imi permiti sa intru pe forum si sa scriu acolo, apoi on line cred ca ar trebui sa fie mai explicit mai usor sa il vezi, mai usor sa poti vb in direct cu cei care sunt in acel moment activati; sanatate multa si felicitari, o sa trimit la tovarasii mei site-ul sa stie si ei de el sa putem sa ne inmultim si sa ne ajutam mai mult; fiecare cu ce poate si cum poate
Presupun ca vorbesti de avatar... e un portret de Caluian.
De ce nu iti permit sa intri pe forum? M-ai pierdut.. nu esti pe forum deja si scrii ... Vino cu mai multe detalii sa te pot ajuta.
Poate am sa intalez si un chat pe forum, dar in principiu comunicarea e diferita de cea de pe chat/ retele de socializare. E mult mai organizata si se preteaza mai bine la discutii legate de profesie (pe care poate vrei sa le revezi la un moment dat, sau un user nou vrea sa le gaseasca usor).
Sunt deschis la sugestii![]()
Admin vetforum.ro
Hristos a inviat!