+ Raspundeti subiectului
1 la 8 din 8 m.

Care este strictul necesar pt deschiderea unui cabinet vet?

Discutia: Care este strictul necesar pt deschiderea unui cabinet vet? din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Cine ar putea sa ma lamureasca si pe mine cu toate detaliile privind deschiderea unui cabinet veterinar???de la fima ...

Care este strictul necesar pt deschiderea unui cabinet vet?

Cine ar putea sa ma lamureasca si pe mine cu toate detaliile privind deschiderea unui cabinet veterinar???de la fima pana la tot echipamentul care trebuie, angajati, sediu etc....multumesc anticipat

2. .
    Firma....spatiu....medici buni. Atat iti trebuie! Ptr. mai multe detalii angajeaza o firma de consulting.
    Ce vrei sa faci in cabinetu ala??? Sa tunzi catelusi? Sa faci RMN-uri la hamsteri? Sa montezi camile??? Sa castrezi serpoaice???
    Tie chiar nu iti e bine? Vrei un cabinet de succes...ai nevoie doar de bani. Daca ai banu` gasesti si spatiul si medicii. Sau daca nu te duce capul....vino tu cu banu' ca de restul ma ocup eu. Am firma si am medicii buni ( aici nu ma includ pe mine.... sa fie clar).

4. .

suna bine

ok, ideea e k momentan vreau sa-mi fac o idee , cam de cati bani ar fi nevoie....ca sa obtin aprobarea proiectului...dak vrei sa imi dai mai multe detalii te rog baga idul simion_ana_alina si discutam acolo mai multe...multumesc!!!

6. .
    ce nervos e vet-ul

8. .

Re: suna bine

Citat Publicat initial de Ann
    ok, ideea e k momentan vreau sa-mi fac o idee , cam de cati bani ar fi nevoie....ca sa obtin aprobarea proiectului...dak vrei sa imi dai mai multe detalii te rog baga idul simion_ana_alina si discutam acolo mai multe...multumesc!!!
    Ann
    Partea buna a forumului e ca discutia de aici e utila tuturor spre deosebire de cea pe mess ce este personala. :wink:
    Admin vetforum.ro

10. .
    un raspuns bun pt un moderator

12. .
    Multi uita ca scopul forumului e sa ne ajutam unii pe altii si nu sa rezolvam in privat problemele noastre.
    Admin vetforum.ro

14. .

buna,sunt si eu noua pe aici...

Citat Publicat initial de Tatal lor View Post
    Ann
    Partea buna a forumului e ca discutia de aici e utila tuturor spre deosebire de cea pe mess ce este personala. :wink:
    am si eu nevoie de cateva detalii despre facultate,materii etc.

16. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Refuzul unui drept - absenteismul la vot
    De Tatal lor in forumul Activitati civice
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 02-12-09, 19:47
  2. OFER SPATIU GRATIS PENTRU CABINET CONTRA ANGAJARII
    De buburuza2008 in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 01-08-09, 19:22
  3. Adevaruri care dor
    De mandru_ca_sunt_mv in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 8
    Ultimul mesaj: 26-02-08, 18:15
  4. Stie cineva cand este urmatorul congres de m. veterinara?
    De Tatal lor in forumul De unde si ce invatam?
    Raspunsuri: 19
    Ultimul mesaj: 07-11-07, 23:43

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare