Discutia: De ce vetforum.ro? din forumul Bine ai venit si Administratia forumului (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): De ce vetforum.ro? Ideea mi-a venit accidental cand am vazut Congresul Medicilor Veterinari si dupa o cautare pe google ...
De ce vetforum.ro?
Ideea mi-a venit accidental cand am vazut Congresul Medicilor Veterinari si dupa o cautare pe google am gasit ca nu exista un forum specializat pt. m. veterinari.
Integrarea in UE va aduce pe langa multe alte lucruri si necesitatea medicilor de a se informa de a actiona mai repede pentru a-si apara drepturile. EU nu o va face. Iar m. veterinari din restul EU cu siguranta ca isi vor vedea propriul interes uneori poate in defavoarea noastra.
Pe langa asta se poate invata mai mult discutand cu colegii tai decat participand la cursuri sau congrese. Iar frica obisnuita ca daca ii spun colegului cum fac eu, raman fara munca tine de fricile patologice induse de comunism. Veti descoperi ca toata lumea are de castigat daca fiecare spune ce stie el. Si vorbesc din experienta!
Forumul, in afara respectarii regulamentului (discutii la subiect, limbaj civilizat si fara reclama de oricefel) nu isi doreste sa schimbe / influenteze opiniile cuiva ci doar sa asigure o platforma de discutii. Restul este pt dvs sa decideti cum il folositi.
O precizare in ce priveste reclama: Reclama este considerata daca laudati un produs/aparat pe care il comercializati. Daca doar sunteti utilizator atunci nu e reclama.
In concluzie daca aveti o afacere si comercializati produse din sfera veterinara am sa va rog sa nu postati mesaje de reclama de oricefel ca vor fi sterse si veti primi ban.
Pentru anunturi de cursuri sau congrese sunteti invitati sa le scrieti aici http://www.vetforum.ro/forum/index.php?f=9
Va multumesc,